30 Eylül 2026 — Bildirim Merkezi’nde seçimleriniz artık kaybolmuyor
Bildirim Merkezi’nde toplu bir işlem sürerken yaptığınız seçimler, işlem bittiğinde sessizce siliniyordu. Bu kusur giderildi.
Bildirim Merkezi
- Seçim korunur: “Kategoriyi Okundu İşaretle”, “Seçilenleri Okundu İşaretle” veya “Seçilenleri Okunmadı Yap” işlemi sürerken yeni bir bildirim seçerseniz, işlem bittiğinde bu seçim yerinde kalır.
- Düğmeler doğru çalışır: Önceden bu durumda seçim görünmeden silindiği için “Seçilenleri Okunmadı Yap” düğmesi kullanılamaz kalıyordu. Artık seçtiğiniz bildirim üzerinde işlemi hemen yapabilirsiniz.
- Değişmeyenler: İşlem başladığında seçili olan bildirimler, işlem tamamlanınca eskisi gibi seçimden çıkarılır.